Individuele begeleiding & coaching

trotsbegeleidingTrots begeleidt en coacht met name mensen die het moeilijk vinden om overzicht, structuur en duidelijkheid te krijgen in het dagelijks leven. Vaak zijn dit mensen met ASS, ADHD of ADD. Soms is er  sprake van traumatische ervaringen waardoor het dagelijks leven niet meer overzichtelijk is. Ook voor die mensen is Trots er.

Trots biedt maatwerk. Samen met jou en jouw omgeving gaan we aan de slag om aan de ontwikkeling van jouw talenten te werken om vervolgens met positieve energie barrières in jouw ontwikkeling weg te werken.

De lengte, duur en frequentie van de begeleiding is flexibel in te delen.

Voorbeelden zijn:

  • begeleiding & coaching bij gedragsproblemen thuis en/of op school voor zowel ouders als kind;
  • begeleiding & coaching bij het plannen, structureren en organiseren van het dagelijks leven (bijv. financiën, huiswerk en dagelijkse activiteiten);
  • begeleiding & coaching van ’thuiszitters’ omdat werk/school/opleiding niet lukt.

In een voor jou veilige omgeving gaan wij samen aan de slag. Met de juiste kennis en ervaring helpt Trots structuur, rust, duidelijkheid en de juiste uitdaging te bieden.

Interesse? Vul het contactformulier in en vraag een gratis adviesgesprek aan. Trots neemt zo spoedig mogelijk contact op. Direct mailen en/of bellen kan natuurlijk ook.