Trots

Trots zijn op jezelf dat gun ik iedereen! Om het beste uit jezelf te halen, heb je soms een steuntje in de rug nodig. Dat is precies waar Trots je bij kan helpen zodat je jouw talenten verder kan ontwikkelen. Samen gaan wij met jouw talenten aan de slag om straks te kunnen waar jij nu nog tegenaan loopt.

Trots Begeleiding & Coaching is opgericht door Nanda Koopmanschap. Haar grote passie is om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Die passie gecombineerd met haar jarenlange ervaring in de jeugdzorg en (speciaal) onderwijs heeft haar Trots gebracht.

Trots kan jou helpen als je vastloopt op school, in jouw werk of persoonlijke ontwikkeling. Door positieve benadering en te wijzen op alles wat jij al wél bereikt hebt, biedt dat een veilige basis om verder te werken aan wat nog moeilijk is.

Nanda heeft na haar opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en de PABO de Master Special Educational Needs gevolgd aan het Seminarium van Orthopedagogiek.

Sinds april 2018 heeft zij het ambassadeurschap voor het werken met Brainblocks.

Brainblocks is een toolbox die gebruikt kan worden voor:

 • psycho-educatie
 • communicatie middel
 • therapeutische interventie

Daarnaast heeft zij de cursus ‘overprikkeling voorkomen’ van Barbara de Leeuw met goed gevolg afgerond en kan zij cliënten helpen om inzicht te krijgen in hun over-/onderprikkeling en hoe hier mee om te gaan.

Aangesloten bij:

Afbeeldingsresultaat voor crkbo geregistreerd docent

Contact

Trots Begeleiding & Coaching

Telefoon: 06-53630593
E-mail: nanda@trotsbegeleiding.nl

BTW-ID:NL001902692B31

Contact

 • Begeleiding & coaching

  Trots begeleidt en coacht met name mensen die het moeilijk vinden om overzicht, structuur en duidelijkheid te krijgen in het dagelijks leven.

  Lees meer

 • Passend onderwijs

  Op 1 augustus 2014 gaat passend onderwijs van start.

  Lees meer

 • Remedial teaching

  Remedial teaching is het geven van gespecialiseerde begeleiding aan kinderen met leerproblemen en/of leerstoornissen.

  Lees meer

 • Tarieven

  Bij interesse voor de mogelijkheden die Trots Begeleiding & Coaching aanbiedt, neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

  Lees meer